Wij geloven in de kracht van onze aarde

Bumi betekent aardein het Indonesisch. Onze aarde is prachtig en biedt ons alles wat we nodig hebben. Dat willen we graag zo houden beseften wij na een reis door Indonesië. Door gebruik te maken van natuurlijke en duurzame producten, hoeft het niet moeilijk of duur te zijn om de aarde schoon te houden. Bumi Bars is opgericht door een groepje mensen die eerlijke en natuurlijke verzorgingsproducten de standaard willen maken. Zonder troep zoals SLS, parabenen of andere chemicaliën. Maar met natuurlijke ingrediënten. Less is more.

Alleen natuurlijke ingrediënten

Wij zijn anders dan andere shampoo bars. Bumi Bars zijn vrij van parabenen, SLS én palmolie. Onze shampoo bars zijn handgemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals shea boter, amandelolie en jojoba olie. Alle ingrediënten zorgen voor sterk, gevoed en elastisch haar. Hierdoor hoeven wij geen schadelijke stoffen toe te voegen aan onze bars. Puur natuur. Dat is wel zo fijn. Bumi Bars zijn bovendien vegan en dierproefvrij.
Waarom Bumi Bars?

Al onze producten zijn vegan, vrij van palmolie en tevens plasticvrij

Duurzame verpakking

Bewust voor de aarde zorgen gaat verder dan onze producten. Ook onze verpakking is milieuvriendelijk. Deze bestaat uitsluitend uit recyclebare materialen. Ook gebruiken wij zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Om je shampoo- en body bars tijdens de verzending mooi te houden gebruiken we papiersnippers in plaats van schuim. Al onze verpakkingen en bijgevoegde informatie kun je recyclen bij het oud-papier.

Bumi Bars in uw winkel of kerstpakket?

Heeft u interesse om Bumi Bars aan te bieden in uw winkel? Of mee te nemen in een duurzaam kerstpakket? Dat kan! Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij sturen dan onze aangepaste prijslijst en informatie over het verkopen van Bumi Bars. Houd bij grote bestellingen rekening met een levertijd van ongeveer 6 weken, omdat onze producten met de hand op bestelling gemaakt worden.

Hoe te gebruiken?

Houd de bar in je handen en wrijf met wat warm water totdat het begint te schuimen. Wrijf vervolgens de bar direct op je haar of huid. Verdeel en masseer het schuim rustig over het oppervlak. Spoel vervolgens goed met warm water en volg eventueel met een conditioner of bodylotion naar keuze.

X
Add to cart